Vi satsar på framtiden!

vi får hjälpas åt för en hållbar framtid

 

Vi ansluter till kampen mot en cirkulär och hållbar småskalig textilproduktion. Vi väljer samarbetspartners och leverantörer noga. Vi använder överskott innan vi köper nytt, därför är inte alla plagg identiska. Missionen är att sänka miljöbelastningen, inte öka den. Därför syr vi ditt plagg på beställning, måttanpassat om du vill. Din anorak kommer att hålla dig varm och torr många år framöver, du behöver inte köpa en ny nästa säsong för att den är utsliten. Det kan vi tumma på. 

Att satsa allt på ett hållbart värmländskt varumärke är ett val grundat i övertygelsen att vi kan göra saker bättre i en av de mest miljöbelastande industrierna av alla – textilindustrin. 

Att ansluta till slow fashion-konceptet och förlägga produktionen i Sverige är ett val grundat i övertygelsen att småföretagande på landsbygden är framtiden. 

“Slow fashion är när kvalitet går framför kvantitet, när vi prioriterar färre och finare plagg med hållbar produktion och minimal negativ miljöpåverkan. Slow fashion är en inställning till mode där eftertanke och medvetenhet står i fokus.” 

//Pia Lind

WEBBUTIK

mitt mål för framtiden

KONTAKTA MIG

kontakta mig